Elscooter - tänk på detta innan du köper

När man ska köpa prylar gäller dett att vara smart, och med en elscooter är det ingen skillnad. Impulsköper du en kan du få större problem än du räknat med. Se därför till att kolla och jämföra elscooter innan du köper. På bastitest24 kan du läsa mer om bästa elscooter och vad det är som gör dem så bra.

Här kommer vi istället att peka på lite andra saker, för priset är vi rätt säkra på att du själv har koll på att du bör jämföra innan du köper. Nej, här kikar vi istället på andra saker.

Lagar och regler

Det har länge varit lite vilda västern när det kommer till elscooter och kanske då framför allt de som väljer att åka elscooter i våra städer. Det kan bli ändring på detta och därför rekommenderar vi att du kollar upp lagarna som gäller just den typ av elscooter du är intresserad av. Om det kommer behövas hjälm, körkort eller andra regler kring dem. 

Tillbehör

Ja, det är sant - man kan köpa tillbehör till elscooter. Belysning är en sak men också små väskor du kan fästa på styret där du kan ha plånbok, nycklar och mobil. Det kan finnas märkesspecifika tillbehör. Kolla därför upp vad som finns att tillgå innan du väljer elscooter.

Kolla recensioner

Nöj dig inte med att kolla jämförelsesajter! Leta upp kundrecensioner också så får du all fakta du behöver för att göra ditt köp helt perfekt.

Lycka till med köpet och hoppas du får hur kul som helst med din nya elscooter! 

21 Aug 2022