Inverter är en smart pryl

En riktigt smart pryl att köpa, det är en så kallad inverter. Den kallas ibland även för växelriktare. Den har många användningsområden. Du kan hitta en mängd sådana på Inverterbutiken. Detta västsvenskt företag har under lång tid sålt växelriktare och inverters till marknadens bästa priser utan att göra avkall på kvalitén på de produkterna som de säljer. Alla deras produkter är CE-märkta och RoHS-certifierade och kommer med minst ett års garanti.

En inverter är smart, eftersom du med hjälp av den och ett bilbatteri kan få rätt sorts ström till olika saker. Den kan även användas tillsammans med solceller samt att det går att ha med den ut då campar eller om du är ute och jobbar med svetsning eller liknande. 

Vad är egentligen en inverter?

En inverter kan se ut på lite olika sätt, men det är en omvandalare kan man säga, så att du ska få ström till det du behöver och då samma ström som kommer ur ett vägguttag. Du kan koppla den på ditt bilbatteri och så förvandlas strömmen så att du kan använda den som vanligt. 

Det är alltså en slags enhet du har som kan förvandla ett batteris likström till att bli växelström. 

Du kan köpa en inverter av Inverterbutiken att ha hemma, eller ha med dig ut i husvagnen eller hubilen. Hos denna butik finns det en mängd olika modeller av inverter och växelriktare. 

12 May 2022