Roliga vattenlekar att testa i sommar

Att leka med vatten, det är skoj för både stora och små. Testa gärna ett vattenlekland om ni har möjlighet till det, klicka här för att veta mer. Annars kan ni göra en massa skoj vattenlekar hemma i trädgården. 

En kul grej, det är att fylla en hink med vatten, sedan plocka en massa maskrosstjälkar och snitta dem på olika sätt och lägga i vattnet. De kommer sedan att anta olika krumelurformer.

Att ta fram vattenspridaren och sätta på barnen badkläder är en klassiker annars, kan med fördel kombineras med att ha vattenkrig. Köp hem lite vattenpistoler samt att det går även använda PET flaskor, små vattenkannor med mera.

Det finns även kul grejer att köpa, för att göra som vattenruschkana i trädgården.

Glöm inte att åka och bada

En av de bästa grejerna med sommaren, det är ju att man då kan åka och bada i en sjö, eller i havet. Det finns även de städer som har coola utomhusbad. Ett ställe att åka till är Skara Sommarland, som har ett fantastiskt vattenland! Samt att de även har en massa annat skoj. Sen finns det även andra bra ställe så klart. 

Njut av sommaren

Även om våren knappt har kommit och det är ett tag kvar till sommaren, se till att njuta av den så mycket du kan, tillsammans med dina barn. För höst och vintern kommer snabbare tillbaka än vad du tror!

21 Mar 2022