Ha inga fingrar i plånboken!

Brukar du också fastna med fingrarna i din plånbok? Det är inte så mycket det att fingrarna är tjocka eller onyttiga, utan problemet brukar vara den att plånboken är så tjock, full med olika kreditkort och sedlar, eller hur? Har du råkat ut för det problemet? I så fall kan jag tala om för dig att det är slut på de problemen. Med plånboken med namnet Secrid Wallet slipper du ha fingrarna helt och hållet i plånboken. Som du ser i klippet har den en liten spak längst ner som skjuter upp korten ur plånboken. Du tar fram kortet, betalar och skjuter in korten igen då du använt dem. Bra, va?

Secrid Wallet skyddar korten med chip

Den här plånboken är inte till bara för att skjuta fram kort, först och främst handlar det om att skydda kreditkorten från att avmagnetiseras. Kreditkorten läggs in i ett aluminiumhölje som skyddar dem från alla slag som kan skada datorchipet. Kort utan datorchip kan med fördel läggas i Secrid Wallet-plånboken i andra fack. Sedlar ryms också inuti plånboken, liksom kvitton och andra små lappar, visitkort med mera.

Du hittar den på Living Studio

Du hittar alla slags Secrid Wallet-plånböcker i olika skinnimitationer (för dem som vill värna djuren), i äkta skinn och i olika färger på webbutiken Living Studio. Där kan du välja och vraka i lugn och ro. Du kan beställa när som helst och beställer du för minst 500 kronor får du frakten gratis var som helst i Sverige. Bor du i Lund, där de har sitt lager, cyklar de hem till dig med din beställning och det för 0 kronor. Så in på Living Studio och beställ hem det du vill ha. Förutom Secrid Wallet-plånböcker finns det prylar till datorn, till jul och advent, till kök och badrum och mycket annat najs!

21 Sep 2017