När du vill synas

 

 

Idag är det inte en smart pryl som lyfts fram i den här bloggen, utan ett reklam- och mediaföretag som inte liknar något annat på den svenska marknaden. Bulldog Media Group är reklamföretaget som ligger steget före, man arbetar med helhet och drar nytta av sådant som redan finns. En intelligent analys av läge och behov är vad som alltid bör kickstarta ett reklamprojekt, varje företag, produkt och tjänst är unik och kräver sin särskilda strategi för att nå ut och det har Bulldog Media Group förstått. Dessutom har de ett svårslaget kontaktnät och når ut i forum som annars är svåra att ta sig in i.

Positiva till deras tjänster

Bulldog Media på Facebook har många nöjda kunder, och även de som nobbar deras erbjudanden gör det på ett sätt så att det knappt känns som att de blivit nobbade, för så bra är Bulldog Media Groups erbjudanden. Den som vill synas på rätt plats, på rätt sätt och med minimal ansträngning kontaktar Bulldog Media Group, så enkelt är det faktiskt. 

Med bas i Göteborg

Bulldog Media Group har sitt huvudkontor i Göteborg och utgår därifrån, det innebär dock inte att man inte erbjuder sina tjänster över hela landet. Det spelar ingen roll om du bor i Malmö eller Kiruna, Bulldog Media Group hjälper dig att nå fram till kunderna genom allt från traditionell reklammedia som tidningsannonser och trycksaker, till mer avancerad SEO.

Du som bedriver en verksamhet och känner att det är dags att satsa på lite välriktad reklam bör definitivt kontakta Bulldog Media Group.

 

9 Jun 2016