Så snygga mobilskal

Det är ett elände detta med mobilen, tycker jag. Man ska alltid komma ihåg att ta med den när man går hemifrån. Och när den en gång ringer ska man snabbt hitta den. Åtminstone jag får leta länge innan jag hittar den. Jag vill nämligen inte ha den i bakfickan, eller framfickan på byxorna eftersom jag är rädd om den och tänker att den kan skadas om den är där. Hur många gånger har man inte tänkt sätta sig på mobilen? Nä tack! Särskilt bekvämt är det inte att ha den som partiell "rumpkudde". Har jag den i väskan vet jag inte var i alla fack den är. Jag behöver ett riktigt bra mobilskal helt enkelt, och var finns det?

Bjornberry kombinerar estetiken med funktionen

Det går att få ordentliga mobilskydd utan att den blir jättestor. Själv har jag haft sådana som gjorde mobilen dubbelt så stor och tung, vilket kändes ganska onödigt. Man vill ju ha ett riktigt bra mobilskydd men inte så att mobilen blir dubbelt så stor. På Bjornberry hittar man mobilskal med TPU-material, som är ett halvmjukt och tunt material. Den huvudsakliga materialet är polyuretan, en termoplastisk variant av polyuretangummi. Denna variant kan smältas om och återvinnas. De vanligaste TPU-materialen är de som är baserade på polyester och polyeter. Materialet blandas med hårdplast för att ge ett riktigt bra skydd, men som inte behöver göra mobilen dubbelt så stor.

Gigantiskt sortiment med unika motiv

bjornberry.com hittar du mobilskal för Apple, Samsung, Sony, Huawei, OnePlus, HTC, LG, Motorola/Lenovo och Google telefoner. Alla mobilskal tillverkas i Sverige och har motiv efter de senaste trenderna. Du kan till och med beställa valfritt motiv, om du så önskar. De försöker tillverka skal efter den senaste efterfrågan och har därför skal och fodral till iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8. I och med att de endast har försäljning över nätet kan de hålla låga priser. Så varför inte kolla om du hittar något som du gillar?

13 Oct 2017