Hjärtstartare - Smart pryl räddar liv!

Denna blogg handlar ju om prylar av alla de slag, och en ”pryl” som faktiskt är väldigt smart är en hjärtstartare. Det är kanske inte en pryl man tänker sig i första hand att köpa, men tänk lite, det kan rädda liv! På Hearty.se hittar du hjärtstartare och tillbehör att köpa och de vänder sig både till företag och privatpersoner. Hearty.se startades av två vänner Elia Malmsten och Klas Granström, under 2014. Deras vision var att kunna se till att möjligheterna att både välja ut och att köpa hjärtstartare skulle förenklas både för privatpersoner och företag.

Att motverka plötsliga hjärtstopp

I Sverige är det idag cirka 10 000 personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp och det utanför sjukhus! Om man ser till att utbilda och sprida ut fler hjärtstartare, så borde man kunna se till att hälften av dem har en chans att överleva. Idag är det så illa, att endast 500 personer av dessa 10 000 räddas. Med en hjärtstartare kan man öka denna siffra! Besök hearty.se där det går att köpa:

  • Hjärtstartare
  • Batterier
  • Elektroder
  • Skyltar
  • Produkter för att träna

Visionen Elia och Klas har är att på sikt kunna se till att så många som möjligt av de personer som drabbas av hjärtstopp ska kunna ha en chans att klara sig och överleva. De vill även se till att förbättra det utbud de har och att ge alla kunder en hög service. Den största visionen och önskemålet de har är att kunna rädda fler liv!

10 Apr 2015