Tillhör du iPhone-fansen?

Visst är det så som de säger, att man antingen är en Apple-person eller en... annan typ? Gillar man Apple så har man Mac-dator, iPhone och iPad - inget annat! Man kan inte tänka sig något annat för allt annat är undermåligt.

Begagnade iPhones

Apple kommer ut med nya produkter och uppdateringar precis hela tiden och allting kostar skjortan - det är väl det mest negativa med Apple i allmänhet, att det är så dyrt. Man kan dock köpa en billig begagnad iPhone på andrahandsmarknaden och detsamma gäller faktiskt andra gadgets också. Den som vill vara Apple trogen, men inte har råd att hela tiden köpa det senaste, kan göra riktiga kap bland de begagnade prylarna.

Alla förtjänar att använda Apple

I allmänhet bör vi anamma ett återvinningstänk när det gäller tekniska prylar, eller ja, allt egentligen. Det som funkar ska väl användas tills det går sönder och sedan kan materialen återvinnas på lämpligast vis. Det finns alltid någon som skulle bli glad för din avlagda mobil eller laptop, så varför inte sälja eller ge bort den?

Tänk om alla som ville ha en iPhone faktiskt kunde ha råd att köpa en - det kan bara bli verklighet om vi blir bättre på återvinningen av gamla iPhones. Det är en hypad produkt, precis som allt från Appleindustrin, så priset är saftigt uppskruvat för de allra senaste produkterna. Faktum är dock att även begagnade iPhones och andra Apple-produkter kostar en hel del just för att de är så uppskattade. 

3 Oct 2016